מה זה בשר לבן ולמה?!

 

בשר לא כשר לבישול ועל האש

 
הבשר הלבן מכונה בשר לבן כי הוא בעצם בשר שלא ניתן לאכילה מבחינת הדת היהודית אורטודוקסית, למה איננו רשאים לאכול בשר מסוג זה?
בשר מסוג זה של החזיר, נחשב בעצם לבשר לבן, הוא בשר שומני, ונראה לבן בשונה מבשר אדון של בהמות או בשר"ורוד" של העופות, אנו משווקים את המוצרים של מעדני מזרע, הידוע כמפעל של מוצרים מגוונים ללא כשרות, כמובן שרוב המוצרים שלנו הינם בשרים שכשרים לאכילה, רק החזיר (או שיניקין) הוא נחשב למוצר שאיכו כשר, אבל העופות והפרגיות אינם כשרים מבחינת האישור כשרות שנתנה לה, וגם כנראה שהחיטה לא מספיקה לצורת השחיטה שידועה בדת היהודית, אבל המוצרים שלנו ברובם הינם מוצרים שניתן לאכול אותם מבחינה דתית, אך אינם עברו את ההכשרה המקובלת ברבנויות השונות שלא נדבר על הגופים של גלאט וכאלה, לנו אין, מצטערים.

אם חפצתם בתבשיל מוכר שטעמתם בחול או המהדינה ממנה הגעתם, אתם מוזמנים לבוא אלינו, לסניף שלנו בתל אביב ולבחור באוכל מוכן או בשרד מכל סוג ולבשל בעצמכם את התבשיל המוכר שקשה להשיג עבורו מרכיבים בארצנו הקטנטונת, אצלינו במעדני מזרע ברמת אביב תמצאו מגוון רחב של חומרי גלם בכלל ובשרים לא כשרים בפרט.
 

ה"בשר לבן" שיש לנו להציע במבצעים מיוחדים:

 
 
 

סטייק לבן

 
69 ש"ח לק"ג
 
 
 
 

פילה לבן

 
69 ש"ח
 
 
 
 

למה קוראים לזה "שינקין"?!

 
שינקין נקרא לבשר הלבן, או לייתר דיוק, חזיר, וזו בקצרה, איזו חוק לא קבוע שהחליטו להגדיר במקום להגיד את המילה "חזיר" בחינת הדתיים זה בכלל משהו שאסור לדבר עליו או להגיד אותו כי זו חייה לא כשרה, לכן הומצא בעבר ש"שיניקן" זו כוונה לחזיר, באידיש, זו בקצרה, קצת יותר על בשר לבן תקבלו מידע מהרשת:

ויקיפדיה